Vrg. 200003. De wereld wordt als maar voller en voller, er komen steeds meer mensen, dat moet toch een keer ophouden, of niet?


Antwoord:

1) In het boek "Het Ontstaan van het Heelal", wordt uitvoerig en duidelijk beschreven, hoe de mens op de Maan, als eerste kosmische graad, aan zijn evolutie begon. Daar wordt uitgelegd hoe de mens, als celleven, aan zijn evolutie is begonnen en wordt er gesproken over de eerste "geboorten" als celleven.

Die eerste "geboorten" waren er maar twee. Een "man" en "vrouw".

Aan die eerste geboorten kwam ooit een eind. De maan had haar taak volbracht. M.a.w: uit moeder Maan kwamen miljoenen en miljoenen levens voort, die daar leefden tot zij het visstadium hadden bereikt. Toen zij haar taak had volbracht, begon zij aan haar stervensproces, wat nu nog voortduurt.

Via zeven overgangsplaneten kwamen we bij de tweede kosmische graad, Mars. Via weer zeven overgangsplaneten kwamen we op de huidige, derde kosmische graad, de Aarde.

Gaan we terug naar de maatschappij op aarde, dan zien we dat al heel lang een echtpaar meer dan twee kinderen hebben. Meer dan twee kinderen geeft aan, dat de harmonie is verstoord, o.a. door moord. Dit geeft karma en moeten wij goedmaken. Daarnaast zien we als andere oorzaken, het celibaat van zowel priesters als nonnen, de moeders die geen kinderen willen, die daarmee niet aan de schepping meedoen, de abortussen, etc. Dat houdt in, dat andere moeders meer kinderen moeten baren, om de evolutie in stand te houden. Hier zien we dat disharmonie ook weer harmonie kan zijn.

Kortom, ook hier is de mens zelf schuld. Maar één ding is zeker, aan de mensheid op aarde komt ooit een einde.