vrg. 200041. Beste "Hoegee", U maakt het wel erg gemakkelijk voor het Meldpunt Discriminatie om in te grijpen, door op page 18 de zeven menselijke levensgraden volgens Rulof uit te leggen met als hoogste levensgraad "blanke westerlingen". IdeologieŽn Š la Rulof zijn sterk verouderd en worden tegenwoordig als racistisch beschouwd, dat zou U toch moeten weten. Dus stop met deze web-site en ga iets verstandigs doen.


Antwoord: Op onze pagina: Hoe moeten wij denken, hebben wij het volgende gezegd:

"Is dan het blanke ras de hoogste rassoort op aarde? Ja, dat is het. De eerste opmerking, die je vaak te horen krijgt, met betrekking tot deze uitleg is: "Dit is discriminatie!"
De blanke mens als zevende stoffelijke graad op aarde, die de graden onder hem veroordeelt, als zijnde van minder allure dan hijzelf, weet niet waar hij het over heeft. In feite discrimineert hij zijn eigen afkomst. Deze mens is derhalve geestelijk nog onbewust.
Hoeveel mensen uit het blanke ras, die zich superieur voelden aan andere rassen, hebben zich in de loop der geschiedenis niet op de ťťn of andere manier vergrepen aan andere rassen??!! En heden ten dage is dit nog steeds aan de orde!!! Zij hebben nog geen geestelijk bewustzijn. Als die blanke mens, geestelijk bewust zou zijn geweest, zou hij niet doden, verkrachten, oorlog voeren etc."

Het heeft dus alles met denken te maken; met hoofdbuigen te maken, met geestelijk bewustzijn te maken. Miljarden mensen op aarde vragen zich af waarom er verschillende rassen zijn. Dit zijn Goddelijke Wetten die ieder mens, ůůk Christus, moet opvolgen, of je dat leuk vindt of niet. Deze Wetten te ontkennen zou hetzelfde zijn als te ontkennen dat er bomen bestaan.

De ideologieŽn Š la Rulof zijn niet sterk verouderd en niet racistisch en omdat we dat weten zeggen we: "Het tegenovergestelde is waar, het begint pas en iets verstandigers kunnen we niet bedenken.

Tot slot: Als het Meldpunt Discriminatie meent, dat zij moet ingrijpen, dan zullen we ze van harte te woord staan en geestelijk- wetenschappelijk vanuit de Universiteit van Christus verklaren waarom dit niets met discriminatie of racisme te maken heeft.

Daarnaast zijn het ook niet de ideologieŽn van Jozef Rulof. Hij was slechts een instrument voor de meesters van gene zijde. Zonder deze meesters kon hij niets, omdat zij het op aarde brengen van al deze wijsheid zťlf in handen wilden houden en zuiver op aarde wilden brengen.
Zij wilden niet meer dat het onbewuste denken van de aardse mens die zuiverheid zou verhaspelen en interpreteren zoals het hun het beste zou uitkomen.
Uiteraard heeft Jozef Rulof zich deze wijsheid eigen gemaakt omdat hij het zelf heeft gezien en beleefd, maar het waren de meesters die de regie voerden en niet Jozef Rulof.