vrg. 200045. Ik ben dus ook op onderzoek uit naar wat het Al is. En ik denk dat een ieder zijn eigen waarheid daarvoor heeft. De boeken van Jozef Rulof (nou heb ik alleen nog maar het eerste deel, een blik in het hiernamaals gelezen, maar ik ga zeker verder) bevatten voor mij heel veel waarheden. Een ander boek; de Meesters van het verre Oosten van Baird T. Spalding is ook een boeiend boek om te lezen.
Hebben jullie hier ooit van gehoord, of misschien ook gelezen?
Voor mij is alles universeel en weet niemand wat de uiteindelijke bestemming van een ieder is. Ik schrok namelijk nog erger, toen ik pagina's over Jomanda en haar rechts-extremistische gids Jozef Rulof tegenkwam.
Dat ook C.G. Jung rechtse ideeŽn had. Dat vind ik dan eng, dat er mensen zijn die beweren dat er 1 goed of zuiver volk zou zijn. Terwijl God zoveel verschillende kleuren heeft geschapen, zoveel verschillende waarheden die naar hem leiden, de universele wegen. Alle religies zijn waarheid, alleen de mensen maken er een machtsmiddel van of een manier om te denken dat zij uitverkoren zijn.


Antwoord: De mens die ergens op een punt in zijn leven begint te zoeken naar antwoorden over leven en dood en alles wat daarmee te maken heeft, doet dit op zijn eigen manier. Voor iemand die voor het eerst Een Blik in het Hiernamaals leest, daarvan gaat het leven op z'n kop. Na dit boek komen er echter nog 22. Steeds dringen de meesters dieper door en geven antwoorden op de vele vragen die de mensheid sinds mensenheugenis bezighouden.
Als de lezer alle boeken gelezen heeft en tegen zichzelf zegt: "Ja, zo is het", dan gaat hij denken vanuit het hiernamaals naar de aarde toe. Dan ziet hij waar schrijvers, leiders, religies, sekten, godsdiensten, bijbels etc. de fout ingegaan zijn wat betreft denken. Nu is fout denken in zichzelf niet zo erg, als er maar geen foute daden uit voortkwamen. Jozef Rulof is op aarde gekomen voor een belangrijke taak namenlijk, om de mensheid het Weten te geven zoals Christus ons dat heeft beloofd. Jozef was een onderdeel van het grote Plan uit het Hiernamaals, een Plan door Christus zelf opgesteld om de mensheid het geestelijk bewustzijn te geven
.