vrg. 200047. Waarom Hitler.
Moest het ook in deze intensiteit met de gaskamers erop en eraan?
Zo ja dan moet hierin toch ook iemand de leiding nemen, Hitler dus, om de wereld te laten groeien door zo een erge gebeurtenis. Waarom word Hitler dan zoals de boeken zeggen gestraft door als laatste de aarde te verlaten, het had toch zo moeten zijn, hij was toch nodig om de aarde bewust te laten worden?


Antwoord: De meesters wisten uiteraard wat er zou gaan gebeuren. Het grote doel was om voor eens en voor altijd een einde te maken aan al die oorlogen die eeuwen lang hadden gewoed. De mensheid moest geestelijk ontwaken door zich te realiseren, dat oorlogvoeren geen oplossing was en dat men anders met elkaar moest omgaan; in vrede dus.
Hitler wordt niet gestraft; hij straft zichzelf. Ieder mens die een moord begaat kweekt Karma. Karma moet worden goed gemaakt. De meesters hebben gebruik gemaakt van zijn gevoelsafstemming. Hij was de enige in die tijd, die daartoe in staat was. Dus, gebruik maken van negatieve eigenschappen om een positief doel te bereiken. Daarnaast speelt uiteraard een rol, dat Hitler de Ca´phas was ten tijde van Christus. In het boek: "De Volkeren der Aarde door Gene zijde bezien " staat uitgebreid beschreven hoe diep dat is gegaan.