vrg. 200049. Mijn partner wilt gecremeerd worden. Ik krijg haar niet van deze gedachtgang af. Stel ik laat haar toch tegen beter weten in begraven, kan het dan zijn dat ze de ervaring die ze misschien wilde opdoen tijdens het cremeren mist. Of red ik haar hiermee met een pijnlijke ervaring als ze opgetrokken wordt in het hiernamaals ?


Antwoord:
"Daarom kom ik tot uw leven, mijn kinderen. Zeg álles, verklaar élke wet, maar deins voor niets terug! Verzacht niets! Verzacht géén wet! Verzacht géén liefde! Verzacht géén ellende, zég wat de "Almoeder" wil dat er nu gezegd wordt, vecht voor ónze "Messias".

Laat haar het artikel: "Waarom is begraven beter dan cremeren lezen"

Stel haar eens een aantal vragen, zoals:
1. Leg eens vrijwillig je handen op de gasvlam van het fornuis en ga er vanuit dat cremeren honderden keren erger is.
2. Wat zou je verwachten als ik je van de verdrinkingsdood zou kunnen redden en ik zou het niet doen. Je wilt immers niet dat ik in je leven ingrijp!
3. Neem haar eens mee naar het brandwondencentrum in Beverwijk.
4. Durf je het risico te nemen wat je zal gebeuren, nu je hebt gelezen wat er gebeurt tijdens het cremeren?

Waarschijnlijk kan de vraagsteller zelf aan de hand van de persoonlijke situatie, zelf wel meer voorbeelden bedenken.
Onze persoonlijke mening is, dat we er alles aan zouden doen om het cremeren te voorkomen, zelfs tegen de eigen wil in. We hebben er het volste vertrouwen in dat de liefdesgeesten aan Gene Zijde de mens kan overtuigen, dat wij goed hebben gehandeld. God wil niet dat mensen ellende beleven.