vrg. 200053. Jozef Rulof schrijft over de kosmische graden.
Ik heb hier een aantal vragen over.
De eerste stoffelijke kosmische graad voor de mens was op de maan. Er is daar dus leven geweest.
(1)Was er voor andere mensachtige wezens ook een eerste kosmische graad op een andere maan?
Ik kan me namelijk niet voorstellen dat alleen de maan van de aarde van ons zonnestelsel bewoond was.
(2)Beschrijft Jozef Rulof ook de materiele wereld van kosmische graden hoger dan de aarde?
Alcar zat in de 5de sfeer van de 3de kosmische graad. Heeft hij toegang tot hogere sferen en hogere kosmische graden dan de aarde?


Antwoord: Vraag 1. Er is inderdaad leven geweest op de maan. De mens in zijn stoffelijke ontwikkeling zoals hij nu is kon daar niet verder dan het visachtige stadium. U ziet deze fase terug tijdens de zwangerschap. Andere mensachtige wezens hebben er niet bestaan. Wel is het zo dat het dier uit de mens is geboren. Via zeven bijplaneten kwamen we op Mars terecht.
en weer via zeven bijplaneten op de aarde. De aarde is er voor om het lichaam zijn uiteindelijke schoonheid te geven.
Vraag 2. In zijn boek "Het Ontstaan van het Heelal" beschrijft Jozef Rulof de vierde kosmische graad. In de boeken: "De Kosmologie"gaat hij voor ons naar de vijfde, de zesde en de zevende kosmische graad Ún het AL, waar Christus verblijft. Normaal gesproken heeft een mens die in de 5e sfeer leeft geen toegang tot hogere graden en sferen; Alcar dus ook niet.
Echter, omdat zij een grootse taak voor Christus verrichten, waardoor Zijn voorspelling en de belofte werden ingelost, mochten zij tot in het Al komen.
Toen die enorme klus geklaard was, ging Alcar weer terug in zijn eigen sfeer.
Jozef ging van de Aarde rechtstreeks naar de vierde lichtsfeer aan Gene Zijde, als een beloning voor de enorme zware taak die hij voor de mensheid had verricht. Alleen Jozef is bij uitzondering rechtstreeks naar de vierde sfeer gegaan, omdat vanaf de aarde de mens ten hoogste naar de derde sfeer kan gaan, zoals zijn moeder Crisje.
Voor meer inzicht verwijzen wij de vraagsteller naar de artikelen: "Het Ontstaan van het Heelal" en de
" Schema's der menselijke evolutie."